Umeå universitet

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 000 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Beskrivning

Lärarhögskolan vid Umeå universitet är en universitetsgemensam centrumbildning direkt under rektor vid Umeå universitet där samtliga fakulteter vid universitetet är ingående parter. Lärarhögskolans uppdrag är att samordna, utveckla och kvalitetssäkra lärarutbildning och utbildningsvetenskap vid Umeå universitet samt att vara en angelägenhet för hela universitetet och samverka med parter såväl inom som utanför universitet.

Vid Lärarhögskolan finns ett kansli med 17 medarbetare inom utbildnings- och forskningsledning, ekonomi, administration, kommunikation och studievägledning. Vi söker en utbildningssamordnare till Lärarhögskolans kansli. Anställningen avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde den 1 januari 2018 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som utbildningssamordnare arbetar du med att administrera och samordna den verksamhetsförlagda utbildningen (VFU). I arbetet ingår även att samverka med olika interna och externa universitetskontakter samt ha ett nära samarbete kring utvecklingen och kvalitetssäkringen av den verksamhetsförlagda utbildningen. Dessutom ansvarar du för att sammanställa underlag för studenters merkostnader i samband med VFU. Du kommer även att arbeta med försöksverksamheten kring övningsskolor. Detta innebär sammantaget att du måste vara flexibel.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen inom lärarutbildning/studie- & yrkesvägledning. Du trivs i en utåtriktad roll med många olika kontakter såväl internt inom universitetet som externt mot kommunrepresentanter, privata skolor och personalkooperativ. Du har god vana i att arbeta med Officepaketet.

Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet, självständighet, samarbetsförmåga, servicekänsla och god förmåga till skriftlig och muntlig framställning på svenska och engelska. Du är självgående, strukturerad och har förmåga till helhetssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av offentlig förvaltning samt kännedom om universitetets organisation, villkor och regelverk. Erfarenhet av VFU-samordning på universitet eller kommun är meriterande.

Villkor
Till ansökan bifogas ett personligt brev, CV/meritförteckning samt namn och kontaktuppgifter till minst två referenspersoner. Ansökan görs via Umeå universitets rekryteringsverktyg MyNetwork.

Din ansökan ska vara inkommen till Umeå universitet senast 2017-11-01. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 januari 2018 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-1719-17
Kontakt
  • Boa Drammeh kanslichef , 072-143 25 62
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2017-10-10
Sista ansökningsdag 2017-11-01

Tillbaka till lediga jobb