Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 000 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

På institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering bedriver vi forskning och undervisning inom våra sex ämnesområden: Arbetsterapi, Fysioterapi, Geriatrik, Idrottsmedicin, Rehabiliteringsmedicin och Rättsmedicin.

Enheten för arbetsterapi söker en projektassistent för deltagande i forskningsprojektet Stay in Touch som studerar utvecklandet av en ny typ av service inom hemtjänsten. Tjänsten är på 50% med start 1 september och pågår i 5 månader.

Beskrivning

Institutionen för Samhällsmedicin och Rehabilitering, enheten för Arbetsterapi söker en  projektassistent till ett forskningsprojekt gällande hemtjänst och äldres möjligheter till social delaktighet. I vårt forskningsprojekt "Stay in Touch" använder vi deltagande aktionsforskning för att tillsammans med äldre och befintlig hemtjänst studera hur utvecklandet av ny typ av service inom hemtjänsten. Vi är särskilt intresserad av att stödja sociala aktiviteter och social gemenskap bland äldre.

Arbetsuppgifter

Den vi söker kommer att delta i utvecklingen av ny typ av service inom hemtjänsten genom deltagande aktionsforskning. Hon eller han kommer att få träning i och genomföra workshops, datainsamling genom teknikbaserade enkäter och intervjuer med enskilda. Arbetsuppgiften kommer bestå av insamling, kvalitetskontroll och analys av data liksom kontakt med äldre och hemtjänst och frivillig organisationer.

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad projektassistent med hög motivation för forskarstudier och förmåga till självständigt arbete. Förmåga att ta egna initiativ och hitta lösningar till problem som kan dyka upp under arbetets gång värdesätts högt. Förmåga att på ett mycket strukturerat och organiserat ta sig an arbetsuppgifter liksom kommunicera inom forskargruppen.

Universitetsstudier i arbetsterapi, flytande svenska och goda kunskaper i talad och skriven engelska är ett krav likaså arbetslivserfarenhet. B-körkort krävs då projektets genomförande är förlagt till glesbygd.

Önskvärt/meriterande

  • Erfarenhet av empirisk datainsamling med fokus på intervju eller gruppaktiviteter
  • Erfarenhet av bearbetning av kvalitativa data
  • Kunskaper inom aktivitetsvetenskap och gerontologi
  • Erfarenhet av kommunal äldreomsorg/hemsjukvård
  • God datavana

Anställningsform

Anställningen är på 50% och tidsbegränsad till 5 månader med tillträde 2018-09-01, eller enligt överenskommelse.

Så här ansöker du
Du ansöker via vårt rekryteringssystem. Logga in och sök via knappen längst ner på sidan.

Din ansökan ska innehålla:

Ett kort följebrev (ca en A4 sida) med beskrivning av den sökandes forskningserfarenhet, forskningsintresse och lämplighet för projektet. Curriculum vitae som inkluderar examina, anställningar, samt namn och kontaktinformation för två referenspersoner.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony 3-6 miesięcy
Anställningen avslutas 2019-01-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-894-18
Kontakt
  • Ingeborg Nilsson, 090-7866133
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2018-05-16
Sista ansökningsdag 2018-05-31

Wróć do ofert pracy