Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 14 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

Beskrivning

Vid institutionen för omvårdnad, som har ett hundratal anställda, bedrivs utbildning till sjuksköterska och röntgensjuksköterska, specialistutbildningar för sjuksköterskor, barnmorske-, magister- och masterutbildning samt forskarutbildning/forskning inom tre huvudämnen; omvårdnad, radiografi samt sexuell och reproduktiv hälsa.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en projektassistent. Arbetet innebär planering och genomförande av hembesök till gamla människor i Västerbotten (och eventuellt Norrbotten) inom ramen för SILVER-MONICA projekten.

Datainsamlingen innehåller bland annat en omfattande strukturerad intervju med olika skattningsinstrument för att kunna diagnostisera bland annat undernäring, depression, demens och livsgnista. Du kommer även att genomföra mätningar av fysisk aktivitet, längd och vikt, blodtryck mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en fysioterapeutexamen. Då arbetet sker bland mycket gamla människor är goda kunskaper i svenska språket ett krav. Eftersom hembesök ska genomföras i båda projekten och de är utspridda i norra delen av Sverige krävs körkort.
Erfarenhet av användning av skattningsskalor och undersökningsmetoder för äldre människor är ett krav.

För att kunna genomföra datainsamling i projektet SILVER-MONICA vill vi att du ska vara utåtriktad, kunna hantera etiska situationer och kunna arbeta självständigt. Vi vill också att du är en person som tar fullt ansvar för de arbetsuppgifter du genomför.

Har du kännedom om/erfarenhet av arbete i SILVER-MONICA projektet är det meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

En stor del av arbetsveckan kommer att ske på olika orter i Västerbotten och kan även bli aktuellt i Norrbotten. Detta kan innebära att arbetet kräver övernattning på den ort där hembesöken genomförs.

Anställningen är tidsbegränsad och gäller för perioden 190701-191231.


Anställningsform Määräaikainen 3-6 kuukautta
Anställningen avslutas 2019-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-491-19
Kontakt
  • Birgitta Olofsson, Professor, +46907866333
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-03-20
Sista ansökningsdag 2019-04-04

Takaisin avoimiin työpaikkoihin