Umeå universitet, Teknisk-naturvetenskaplig fakultet

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Kemiförrådet söker en serviceassistent under sommaren för i huvudsak arbete i kryoservicen med hantering av flytande kväve till hämtande kunder inklusive orderregistrering. Välkommen med din ansökan senast 25 april 2019.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i kryoservicen med hantering av flytande kväve till hämtande kunder inklusive orderregistrering. Arbetet innebär även hantering av kolsyreisboxar och att se till att kolsyreis finns tillgänglig på intern hämtningsplats, godsmottagning i form av leveranskontroll, uppackning och inregistrering mot beställningsorder och i kemikalieprogrammet Chemkeeper. I rollen ingår även att hålla god ordning i lokalerna, påfyllning på lagerplatser, källsortering av emaballagematerial, inventering och andra uppgifter i anslutning till varuflödet. Tunga lyft och hantering av farligt gods förekommer dagligen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga, är noggrann och ansvarstagande med förståelse för varuflödets kontinuitet och säkerhet. Då arbetet innehåller tunga lyft och hantering av kemikalier förutsätts god fysik.

Det är meriterande om du har erfarenhet från hantering av farligt gods och utbildning i ADR-S (avsändare av farligt gods) samt erfarenhet från hantering av gastuber/gaspaket och utbildning i säker hantering av gas. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, som exempelvis godsmottagning och inleverans i affärssystem eller liknande är meriterande. Vi ser gärna att du har en helhetssyn på hur inköpsprocessens delar påverkar den upplevda servicenivån.

Anställningen är på heltid och tidsbegränsad till och med 2 augusti 2019. Då du kommer att täcka upp under sommaren då ordinarie personal har semester är det viktigt att du kan börja 10 juni eller ett närliggande datum.

Ansökan
Du ansöker via vårt e-rekryteringssystem Varbi där du bifogar CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 25 april 2019.

Vid frågor är du välkommen att kontakta servicechef Erik Ånger via tfn: 090-7866819 eller e-post: erik.anger@umu.se.

Information om oss
Kemiförrådet är en enhet inom kemiska institutionen som tillhandahåller kemikalier, gas, flytande kväve och laboratorieutensilier till avdelningar inom Kemiskt Biologiskt Centrum (KBC) och andra laborativa enheter inom Umeå universitet samt Sveriges lantbruksuniversitet (SLU). Kemiförrådet har 5 anställda och omsätter ca 25 miljoner/år.

Anställningsform Temporary position shorter than 3 months
Anställningen avslutas 2019-08-02
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-557-19
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-04-05
Sista ansökningsdag 2019-04-25

Return to job vacancies