Umeå universitet, Umeå centrum för Molekylär medicin (UCMM)

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Forskningsenheten Umeå Centrum för Molekylär Medicin (UCMM) söker en intendent för placering vid enheten. UCMM är ett tvärvetenskapligt forskningscentrum som använder grundforskning för att studera frågor av biologisk och medicinsk betydelse. Vi är en kreativ och interaktiv enhet för ledande biomedicinsk forskning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som intendent kommer du att genomföra inköp av medicinsk-teknisk utrustning, labbmaterial och kemikalier. Du har ett nära samarbete med upphandlingsenheten för att säkerställa att den utrustning som köps in följer gällande statliga upphandlingsavtal.

Du kommer att ha översyn av den medicinsk-tekniska utrustning som finns vid enheten vilket innebär löpande kontakt med leverantörer för service och underhåll av utrustningen samt ansvar för årlig inventering av enhetens anläggningsregister. Som intendent kommer du att vara en naturlig kontaktperson för leverantörer, säljare och Akademiska Hus.

I dina arbetsuppgifter kommer även att ingå viss administration kring personalärenden vid enheten. I dessa arbetsuppgifter ingår hantering av rekryteringsprövningar, publicering av anställningsannonser, utskrift av anställningsavtal, semesteruppföljning etc. Du kommer även att ansvara för kursrapportering i mindre omfattning för enstaka projektstudenter. 

Arbetsuppgifterna ovan kan komma att förändras.

Kvalifikationer

Du ska ha högskoleutbildning inom laborativt medicinskt/tekniskt område, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Eftersom arbetet innebär många kontakter med både nationella och internationella forskare, postdoktorer, doktorander och leverantörer söker vi dig som har god servicekänsla och lätt för att kommunicera på både engelska och svenska. Arbetet kräver god datorvana.

Du ska ha god planeringsförmåga, vara en god organisatör samt ha ett prestigelöst förhållningssätt. Viktiga förutsättningar för ett gott arbetsresultat är samverkan, självständighet, ansvarstagande och ett flexibelt arbetssätt.

Ytterligare önskvärda kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av forskningsverksamhet och/eller personaladministration är meriterande.


Villkor

6 månaders provanställning kommer att tillämpas

Anställningsform Permanent position
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-576-19
Kontakt
  • Lena Gunhaga, prefekt, lena.gunhaga@umu.se, 090-786 6817
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2019-04-03
Sista ansökningsdag 2019-05-07

Return to job vacancies