Umeå universitet, Medicinska fakulteten

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 000 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också.

Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin. Här finns 12 grundutbildningsprogram, 13 institutioner och ett 80-tal ämnesinriktningar inom forskarutbildningen.

På institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering bedriver vi forskning och undervisning inom våra sex ämnesområden: Arbetsterapi, Fysioterapi, Geriatrik, Idrottsmedicin, Rehabiliteringsmedicin och Rättsmedicin.

Beskrivning

En amanuens är anställd vid ett universitet eller en högskola för att arbeta med undervisning, medverka i forskning och/eller administration. För att kunna anställas som amanuens måste man vara antagen till grundläggande universitets- eller högskoleutbildning. En anställning som amanuens får omfatta högst hälften av full arbetstid.

Arbetsuppgifter

Inom kursen "Arbetsterapeuten som handledare, entreprenör och ledare" är arbetsuppgifterna främst handledning av studenter i olika projektarbeten. Vidare att  assistera vid olika undervisningsmoment och vara resurs vid arbetsseminarium, samt handleda Journal clubs och workshops. Inom kursen "Innovation och förändringsarbete i samverkan" ingår handledning av minst fyra studentprojekt. Viss administration ingår.

Villkor

Krav: student som läser på masternivå, med goda kunskaper inom arbetsterapeutiska teorier och modeller. Erfarenhet av handledning av studenter i projektarbeten är meriterande.

Anställningstid från 1 april - 31 december 2018

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50
Ort Umeå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer AN 2.2.1-241-18
Facklig företrädare
  • SACO, 090-786 53 65
  • SEKO, 090-786 52 96
  • ST, 090-786 54 31
Publicerat 2018-02-02
Sista ansökningsdag 2018-02-16

Zurück zu Stellenangeboten